Dags att flytta ut!

När temperaturen stiger och nätterna blir ljusa är det allt mer lockande att spendera all vaken tid utomhus. Skapa din egna lilla oas där du kan njuta av sommaren.

 

Det krävs inte mycket för att få till en härlig uteplats. Även en liten balkong kan göras mysig med några få enkla steg. Gröna växter eller blommor skyddar från insyn och skapar en känsla av att du befinner dig i en egen liten oas. Placera dem i krukor eller blomlådor, kanske med långtidsbevattning för att göra det ännu enklare för dig? Här har du även en ypperlig chans att odla egna grönsaker att njuta av.

Nästa steg är belysning, använd dig av lyktor eller ljusslingor för att få till den rätta stämningen. Med solceller och ljussensorer slipper du tänka på att komma ihåg att tända dem. Även textiler i form av kuddar, dynor och mattor hjälper till att skapa en ombonad känsla. För att slippa fuktskador kan du förvara dem i våra vattentäta boxar SmartStore™ Dry som även stänger ute damm och insekter.

Vissa saker vill du kanske inte alltid ha framme, även om de är bra att ha på din uteplats. Trädgårdsredskap, grillkol eller kanske källsortering är saker vi helst gömmer undan när det kommer gäster på besök. Med SmartStore™ Collect blir det lätt att sortera och förvara dina tillhörigheter. Det robusta plastlocket för den stora 76 liters boxen skyddar innehållet mot regn, fukt och smuts och lämpar sig utmärkt för användning på t.ex. balkongen, altanen eller sommarstugan. Dessutom tål det att sitta på och gör boxen till en extra sittplats!