Jobba hos Orthex Group

Är du intresserad av att bli en del av vårt svenska Orthex-team? Välkommen att skicka ett kort personligt brev och ditt CV till:

Tingsryd

hr.tingsryd@orthexgroup.com

Gnosjö

hr.gnosjo@orthexgroup.com

Orthex ser med stor optimism på framtiden och har en lång historia av tillväxt, med en tydlig strategi för fortsatt expansion. För att stödja denna tillväxt och möta de ökande kraven från kunder, söker vi nu en IT-tekniker som kan utveckla IT-miljön inom Orthex.

Orthex använder Infor M3 som affärssystem med flera tillhörande applikationer, och nyligen har vi uppgraderat till Infor M3 Cloud Edition. Vi befinner oss i slutfasen av överföringen av on-premises-servrar till Azure. IT-säkerhet är en mycket viktig del för Orthex.

Som IT-tekniker kommer du att rapportera till IT-chef på Orthex Group.

Arbetsuppgifter

- IT-support
- Klienthantering
- IT-säkerhet
- Delaktig i projekt
- Delaktig inom infrastrukturen gällande nätverk, server och databaser.

Kvalifikationer

- Erfarenhet som IT-tekniker
- Utmärkt problemlösningsförmåga
- Utmärkt kommunikationsförmåga och en passion för teknik
- Förståelse för olika datorsystem och nätverk
- Goda kunskaper om IT-säkerhet och datasäkerhet

För att passa in i rollen krävs det att du har genomfört lämpliga eftergymnasiala eller högskoleutbildningar och har tidigare haft en operativ position som IT-tekniker. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation och har lett och koordinerat projekt med både interna och externa samarbetspartners. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är också en fördel.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av Infor M3.

Starka språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är en förutsättning. Ett B-körkort är obligatoriskt.

Om dig

Du är en teamplayer som alltid strävar efter att nå bästa resultat och har ett stort engagemang. Som person är du nyfiken och brinner för att lösa problem och utveckla, både dig själv och andra. Du har goda kommunikationsförmåga och en passion för teknik.

Vi erbjuder

Hos oss har du möjligheter att vara med och påverka och utveckla IT inom Orthex. Vi har en spännande tillväxtresa där du kommer att vara en viktig kugge tillsammans med övriga medarbetare för att vi ska nå våra mål. Som en del av vårt internationella team kommer du att ha många möjligheter till samarbete både internt och externt, och det bästa av allt är att vi inte är konjunkturkänsliga.

Vi erbjuder en varierande och spännande roll i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och egna produkter. Vi strävar efter en öppen och inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och där det är högt i tak. Hos oss är du en viktig del av en attraktiv arbetsgivare där din potential och passion för IT kommer att uppmuntras och utvecklas. Så om du vill vara med och forma framtiden inom IT, då är Orthex platsen för dig.

Klicka här för att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.