Organisera köket med förvaring från SmartStore™

Ser skåpet med torrvaror ut som ett bombnedslag? Ett välorganiserat köksskåp ger sinnesro och underlättar vardagen. Förvaringsburkarna i SmartStore™ Vision-serien skapar ett enhetligt intryck och erbjuder mängder av funktioner.

 

Snygg och smart förvaring

Förvaringsburkarna i SmartStore™ Vision-serien gör det lättare att hålla ordning i köksskåpet eftersom nötter, flingor och pasta får sin egen plats. Skåpet ser direkt mer städat ut när du använder minimalistiskt eleganta förvaringsburkar istället för halvfulla förpackningar och påsar. Burkarna kan också staplas ovanpå varandra, för att utnyttja utrymmet till fullo.

Bättre koll ger mindre svinn

De genomskinliga burkarna gör det lätt att se vad som finns i skafferiet. På så sätt blir maten inte bortglömd längst in i skåpet, utan används istället. När burkarna placeras i lådor så ser du enkelt innehållet genom det genomskinliga locket.

Praktisk burk med lufttätt lock

Det lufttäta locket håller torra livsmedel fräscha längre utan att de torkar eller förlorar sin smak, och håller även oönskade skadedjur borta från livsmedlen. Burkarna tål maskindisk, så de är enkla att rengöra innan de fylls på nytt.

Anteckna på burkarna

Med en akrylpenna kan du enkelt märka SmartStore™ Vision-burkarna med exempelvis innehåll, tillagningsanvisningar eller bäst före-datum. Texten fäster ordentligt, men går att tvätta bort.

Åtta praktiska storlekar

Produkterna tillverkas i Finland på vår fabrik i Lojo.