SmartStore™ Bedrollers för förvaring under sängen

Organisera ditt sovrum! Skapa förvaringsmöjligheter under sängen och få mer utrymme i garderober och skåp.

 
SmartStore bedrollers

Det är lättare att slappna av efter en lång dag i ett välorganiserat sovrum där varje sak har sin plats.

Har du ont om förvaring i sovrummet? Utrymmet under sängen är ofta outnyttjat, men blir en perfekt lösning för att förvara saker du inte använder så ofta, som extra täcken och filtar, julpynt, leksaker och sportutrustning.

SmartStore™ Bedroller 60 L hjälper dig att göra det mesta av utrymmet i ditt sovrum. Bedrollern har fyra hjul som gör den lätt att rulla in under sängen och sedan ut igen.

Locket är tvådelat och går att vika på mitten, vilket gör att det räcker att dra ut bedrollern halvvägs för att öppna den. Perfekt för trånga utrymmen i mindre sovrum! Det genomskinliga locket gör det lätt att se vad lådan innehåller och snabbt hitta vad du letar efter. Stabila clips håller locket på plats.

SmartStore bedrollers
SmartStore bedrollers

En bedroller är även perfekt för barnrummet för att förvara leksaker. Efter en dags roliga lekar är det lätt att samla in leksakerna i lådan och stoppa undan dem tills nästa dag.

Den ljusa färgen gör att bedrollern  passar in i de flesta hem och kan matchas med andra, starkare färger. Den hållbara boxen och clipsen är tillverkade av återvunnen plast. Bedrollern tillverkas i vår fabrik i finska Lojo.

I vårt stora utbud av SmartStore™ produkter hittar du även andra lösningar som hjälper dig att hålla ordning och reda i sovrummet. Vår Compact-serie är perfekt för att förvara små saker som smycken och smink, på nattduksbordet eller i en byrå.

SmartStore™ förvaringskorgar och förvaringslådor erbjuder en mängd olika storlekar och former. Hitta den som bäst passar dina förvaringsbehov.

Slappna av och njut av ditt sovrum - ett organiserat rum är ett lugnt rum.

SmartStore storage boxes
Play Video