Odla själv

Att odla sina egna grönsaker fortsätter att vara populärt, och det är inte så konstigt: det är kul, givande och du vet vad du får.

 

Listan över fördelarna med att odla sina egna grönsaker är lång: det är givande att se växterna växa och vi får färska grönsaker som smakar bättre. Och som om det inte var bra nog så sparar vi även pengar och gör en bra insats för miljön.

När det är du själv som odlar och skördar, så vet du precis var din mat kommer ifrån och vad som är i den. Det är tryggt att veta att grönsakerna är färska och inte innehåller några skadliga kemikalier eller bekämpningsmedel.

Vi på Orthex Group tror att alla kan bli trädgårdsmästare och odla sina egna örter och grönsaker. Allt som behövs är lite ansträngning och praktiska produkter som gör att plantorna trivs.

Oavsett om du vill odla tomater, chili eller potatis, så gör våra klassiska krukor det enkelt och roligt att se hur växterna växer sig större. Få din trädgård att frodas!

Hitta rätt produkt för dig

Orthex Paulina pot

Paulina är en stilren kruka som passar perfekt på din balkong eller uteplats. Låt din färgglada chili blomma i dessa fina krukor med långtidsbevattning eller se hur rabarber trivs i en kruka!

Långtidsbevattning är enkel: den tydliga mätstickan visar när det dags att fylla på vatten – ingen risk för övervattning.

Botanica är rymliga krukor med naturtrogen yta.Botanica-krukorna passar bra på uteplatsen eller i trädgården och de är perfekta för örter, potatis, eller gurkor.

Den här serien erbjuder många fördelar: lätt att flytta, håller jorden fuktig länge, och kan stå utomhus även under vintern.

Orthex Botanica pots
Orthex Cultivate pots

Dina växter behöver vatten, ljus och näring för att trivas och växa. När växterna växer, behöver de mer utrymme för rötterna och att byta kruka hjälper dem att frodas och växa sig större.

Vår Cultivate-serie innehåller åtta olika krukstorlekar som säkerställer att dina växter har optimala förutsättningar för att växa.

Även en liten balkongyta kan enkelt förvandlas till en grön oas när du dekorerar den med fina växter. Våra vackra Botanica balkonglådor är ett utmärkt val för din balkong eller terrass och passar perfekt för att odla saftiga jordgubbar.

Eller varför inte plantera krispig sallad som du på sommarmorgonen enkelt kan plocka från balkongen direkt till din frukostmacka?

Orthex Botanica Window Box

Alla produkter är tillverkade av hållbar, återvunnen plast i Sverige och Finland