Ska du till sommarstugan?

För många av oss är sommarstugan en fristad för själen. Det är en plats där vardagens alla bekymmer bleknar bort. Med bra förvaringslösningar behöver du inte ens fundera över hur du ska förvara saker från år till år. Gå ut i solen, grilla och bada!

 

För mat

Packa alla torra livsmedel i lufttäta förvaringsboxar som stänger ute lukt, fukt, damm och insekter. På så sätt kommer inte myror eller möss åt maten. Använd bara säker, livsmedelsgodkänd och BPA-fri plast. Matförvaring från SmartStore™  erbjuder lufttät förvaring av både torra livsmedel och kyl- och frysvaror. 

För sängkläder och textiler

Lätta lakan som kan tvättas i 60 °C är ett bra val för sommarstugan. Kom ihåg att använda förvaringsboxar av hög kvalitet för alla sängkläder och andra textilier. Om du använder transparenta boxar hittar du allt med en gång. Plastboxar med täta lock håller skadedjur borta även på vintern. Se till att du använder boxar som tål stora temperaturförändringar.

För båten

Förvaring på båtar kan bli en blöt historia. Klara dig torrskodd genom att välja en förvaringsbox som klarar krävande förhållanden. SmartStore™ Dry uppfyller till exempel standarden IP44 och skyddar innehållet från vattenstänk. 

För förrådet

För verktyg och liknande saker behöver du tåliga förvaringsboxar som klarar vassa eller tunga föremål.  Slitstarka förvaringsboxar som till exempel SmartStore Pro står emot stötar och stora temperaturförändringar: från −40 ° till +120 °C. De är även lätta att bära.