GastroMax vispskålar och måttkannor

Bakningen går som en dans när man har bra redskap. Vispskålarna och måtten i GastroMax-serien underlättar bakningen för hela familjen. Mät upp, baka och njut!

 

Bakglädje med kvalitetsredskap

De praktiska vispskålarna och måttkannorna i GastroMax-serien är snyggt designade och håller hög kvalitet. Det transparenta materialet gör det lättare att mäta upp ingredienser och den droppfria hällpipen håller det kladdfritt.

Tydliga mått till hjälp

Mät upp, baka och njut! Vispskålarna och måttkannorna i GastroMax-serien har härligt stora och tydliga måttgraderingar. Det gör det enkelt att mäta upp rätt mängd, oavsett om det handlar om milliliter, deciliter eller liter. Hellre baka än backa, eller hur?

Många praktiska storlekar

Alla skålar och mått i serien kan staplas i varandra för utrymmeseffektiv förvaring. På så sätt utnyttjas det begränsade skåpsutrymmet maximalt.

Den praktiska GastroMax-måttsatsen mäter upp exakt rätt mängd. Setet består av fem mått i olika storlekar: kryddmått (1 ml), tesked (5ml), matsked (15 ml), ½ deciliter (50 ml) och 1 deciliter (100 ml). När du är färdig med måtten kan de enkelt staplas för smidig förvaring.

Finns att köpa på ICA, Coop, City Gross, Cervera, Åhléns och EKO-Stormarknad.

Sortiment kan variera mellan olika butiker.

Produkterna tillverkas i Sverige på vår fabrik i Gnosjö.