Dags för julbak

Julen är bakningens högsäsong och vi älskar det! Samla vänner och familj och be alla ta med sig sina favoritrecept, så får ni en härlig heldag fylld med godsaker.

 

Pepparkakor är en viktig del av mångas julfirande. Oavsett om du vill ha traditionella figurer som gummor och gubbar, eller utöka repetoaren med något nytt, så hittar du det i vårt utbud av kakmått.

Att bygga sitt eget pepparkakshus behöver inte vara svårt. Med vår utskärare behövs bara två avtryck i degen så får du alla delar till ett komplett hus. Ge huset en fin omgivning med julgranar, marshmallows och florsocker.

Låt alla gäster skapa sitt egna lilla hus och gör det till en tävling där alla får rösta på sin favorit. Vinnaren får såklart ett fint pris!

Med hjälp av en sax, papper, och en sil kan du skapa stenciler för att göra mönster eller bokstäver att dekorera dina skapelser med. En kul aktivitet oavsett ålder!

Silarna från GastroMax™ finns i tre olika storlekar som alla tillverkas i vår fabrik i småländska Gnösjö.

Baka söta cupcakes med smak av jul för hela familjen att njuta av! Det är lätt att göra polkagrisstänger till hjärtan som blir pricken över i på din skapelse.


GastroMax™ BIO träfiber-serie är köksredskap med handtag tillverkade av träfiber och sockerrör. Det gör att handtaget har ett upp till 60% mindre koldioxidavtryck än traditionell plast.

Även om vi har kul så är det viktigt att inte glömma bort grunderna. Det första steget till att skapa något gott är att mäta upp och blanda ingredienserna, så se till att du har bra skålar till hands. GastroMax™ vispskålar är perfekta för bakning, med tydliga markeringar, ett stadigt handtag och en droppfri hällpip. Plasten i produkterna är 20% biobaserad. Den förnybara råvaran är allokerad enligt ISCC-massbalansmetoden.