Värmande ordning

Försvinner alltid mössor, vantar och handskar hemma hos dig? Kan du inte hitta ett matchande par någonstans? Håll värmen i vinter genom att få ordning i hallen!

 

På något sätt lyckas man nästan alltid tappa bort en av sina handskar eller vantar under vintern. Det brukar sluta med att man får köpa ett nytt par eller två. Men hur många par man än köper slutar det alltid likadant. Låter det bekant? Om du inte vill att dina vinterkläder ska hamna på samma ställe som alla borttappade strumpor kan du ta en titt på de här förvaringstipsen för att skapa ordning i din hall.

Ordna separata lådor för dina mössor, handskar och halsdukar. Använd transparenta boxar som SmartStore Classic eller SmartStore Home så ser du alltid vad de innehåller.

Boxar av hög kvalitet håller länge, och boxar med lock kan du förvara dina saker i även under andra årstider.

Gillar du inredning? Ta ordningsskapandet till en helt ny nivå med hjälp av SmartStore Basket. En vit eller antracit korg med bambulock skapar en stilren kombination. Nu finns det även lätta plastlock för korgarna!

Märk korgens innehåll med våra återanvändbara etiketter så att du genast ser vad som finns i.

Om du vill göra det roligare för barnen att hålla ordning kan du använda färgglada boxar. Välj olika färger för olika saker. Kolla in SmartStore Colour -serien med transparenta boxar i trendiga färger.

Glöm inte att placera en liten box för reflexer i hallen för att se till att din familj alltid syns i mörkret.