Cheesecake
750 g färskost
375 g florsocker
6 st gelatinblad
150 g vispad grädde
300 g Digestivekex
150 g osaltat smör
8 g rosa karamellfärg
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädden och lägg i gelatinbladen under omrörning.
Häll över gelatin- och gräddblandningen i färskosten och vispa med en ballongvisp tills blandningen är slät.
Tillsätt florsocker och vispa tills allt har blandats ordentligt.
Krossa kexen till småbitar och smält eller bryn smöret.
Häll smöret över kaksmulorna och rör om tills blandningen är slät.
Fördela smulblandningen i springformen så att hela botten är täckt.
Häll över färskostblandningen på botten och jämna ut med en slickepott.
Låt din cheesecake stå i kylskåpet i minst 2 timmar.
Ta bort kanten på springformen och dekorera kakan som du önskar. (Recept på dekorationer bredvid).
Servera och njut.
Tips: Du kan lägga till chokladbitar eller godissmulor i färskostmixen!