Baka in hösten

När dagarna blir korta och mörker och kyla kommer krypande blir det mer lockande att spendera tid i köket. Varma bullar och mumsiga pajer hör hösten till, och en dag med vackert väder kanske till och med kan locka till en picknick i höstsolen?

 

Att mäta och blanda ingredienser på ett bra sätt är grunden till att skapa läckra bröd, kakor och tårtor. GastroMax™ vispskålar är tillverkade av transparent material och har tydliga måttmarkeringar för att underlätta för dig i köket.​

Dessutom tillhör de två skålarna samma serie som våra hushållsmått och kan staplas i varandra för att ta mindre plats vid förvaring. Skålarna och måttserien är tillverkade i vår fabrik i Sverige.

Nästa steg är att grädda din skapelse i ugnen. Ska det bli klassisk sockerkaka, små portionsbröd eller härliga muffins? Kanske slår du på stort och gör en hel långpanna med godsaker till familjen, vännerna eller kollegorna?

e Column

  • Add Column
  • Remove 

Oavsett vad det är du bakar så har vi en form i vårt sortiment som passar för ändamålet.

Givetvis behöver du även olika redskap av hög kvalitet för att fullborda ditt mästerverk. Först behövs slevar, vispar och knivar för att förbereda och röra ihop de olika ingredienserna. Sen kanske en slickepott för att skrapa ur skålen, en termometer för att hålla rätt temperatur och slutligen en sil för att sätta toppen över i på det du bakat!

Vi har ett stort utbud av köksredskap som kommer underlätta för dig, och bland dem finns ett flertal tillverkade av biomaterial. Dessa redskap är tillverkade av träfiber, sockerrör och ricinolja, och har ett lägre koldioxidavtryck än redskap av traditionell plast. 

P.S. Vill du testa något nytt i köket? Kika in här där vi samlat några riktigt goda recept! D.S.