önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

Teknisk underhållsmekaniker

Vill du bli en av oss ..

Orthex är ett företag som ständigt växer, det gör även vårt sortiment med nya fräscha produkter som ger en ständig utveckling. På underhållsavdelningen arbetar idag 7 personer och vi behöver bli fler. Vår förutsättning är att få en tillförlitlig maskinpark med mestadels planerat och strukturerat underhållsarbete och det är här som du kommer in för att bidra med dina kunskaper.

Underhållsavdelningen sitter i anknytning till produktion i ett kontorslandskap.

Arbetsuppgifter

  • Löpande underhåll på elektrisk utrustning
  • Felsökning vid stopp
  • Reparationsarbete på maskiner

 I tjänsten ingår beredskap var 6:e vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en teknisk utbildning och ett antal års erfarenhet. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Din datorvana är god och du tar dig lätt in i olika system. Det är meriterande om du kan läsa el schema eller har behörighet att framföra truck, travers eller sax lift.

Vi vill att du har svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska och tyska.

Om dig

Som person är du stresstålig och klarar arbetstoppar. Du står för ordning och struktur, är en lagspelare som är social och har en positiv attityd. Du gillar när du får vara reaktiv och ligga steget före, samtidigt som du brinner för förbättringar och service. Ditt drivande och noggranna sätt gör att du tar ett stort ansvar för ditt arbete.

Vi erbjuder

En varierande och spännande roll i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och som ligger långt framme i teknikutnyttjande. Arbetet är självständigt och utvecklande och det ges möjligheter till påverkan och utformning av din arbetsdag. Du får bidra till förbättrings- och utvecklingsarbete för att ligga i framkant vad det gäller  underhåll. Utbildning inom ramen för tjänsten.

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 0733 25 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!