önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

Ledare till nattskiftet

Är du processorienterad och redo för nästa steg i din karriär ....

Orthex Group växer och söker nu efter en skiftledare, som vill arbeta med att bygga upp ett välfungerande team-work på nattskiftet! Teamet består idag av 12 medarbetare och söker dig, som arbetar processorienterat med fokus på produktivitet. Utmärkande ledord för tjänsten kan sammanfattas med: ledarskap, budget, personal, befogenheter.

Är du stresstålig och föredrar ordning och struktur samtidigt som du i din ledande roll driver medarbetare framåt? Vi hoppas på det!

Arbetsuppgifter

  • Leda och fördela arbetet inom skiftet och säkerställa att produktion levererar enligt produktionsplan
  • Aktivt delta och redovisa mål och nyckeltal
  • Arbetsmiljöansvar inom team och arbetsområden
  • Utvecklingssamtal och uppföljning
  • Aktivt personalarbete för att stärka teamkänsla
  • Ansvara för utveckling och spridning av kunskap och kompetens
  • Driva 5S arbetet framåt
  • Ingå i beredskapsteam

Som skiftledare rapporterar du till produktionschef. Uppdraget innebär ständig natt, måndag-torsdag.

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasial teknisk utbildning gärna med eftergymnasial utbildningsbakgrund inom teknik och underhåll. Vi ser också att du som söker har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattningar inom industri. Du bör ha kunskaper om affärssystem, Officepaketet samt underhållssystem och det är meriterande om du har djupare kunskaper om underhållssystem och arbetssätt runt detta.

Svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B.

Om dig

Som person är du stresstålig och klarar arbetstoppar. Du står för ordning och struktur, är en lagspelare som är social och har ett reaktivt sinne. Du som söker tjänsten hos oss har mod och självkänsla nog för att vara chefen vi efterfrågar. Du har en positiv attityd och medarbetare tenderar att söka sig till dig vid problem och frågor. Arbetet kräver att du som person är flexibel och kan rycka in där det behövs.  Du behöver kunna fatta självständiga beslut och ta ansvar för förändring med förmåga att engagera medarbetare. Att hålla ett högt tempo men ändå bibehålla en god struktur är också viktigt för att fungera på denna befattning. Vi ser att du är serviceinriktad och kundfokuserad!

Vi erbjuder

En tjänst som tar dig framåt i karriären! En varierande och spännande roll i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och som ligger långt framme i teknikutnyttjande. Arbetet är självständigt och utvecklande och det ges möjligheter till påverkan och utformning av din arbetsdag. Du får bidra till förbättrings- och utvecklingsarbete för att ligga i framkant vad det gäller produktion och underhåll. Utbildning inom ramen för tjänsten.

 

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För att söka tjänsten gå in på Flodins hemsida http://www.flodinab.se/lediga-jobb. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!