önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

Vi söker en kollega till säljsupport

Är du en driven person som brinner för service? Då är det dig vi söker till Orthex!

Här får du en central roll där ditt huvudområde blir exportmarknaden. Du blir expert inom ditt område och får vara behjälplig samt backa upp i teamet vid behov. Orthex är ett företag som ständigt växer, det gör även deras sortiment med nya fräscha produkter som ger säljavdelningen en ständig utveckling. Säljsupportgruppen består av 5 personer och hanterar order från ett 40-tal länder.

 

Arbetsuppgifter:

•Ansvara för registrering och hantering av order.

•Vara säljare behjälpliga med frågor och leveransbesked.

•Ta hand om konsumentreklamationer.

•Backa upp övriga marknader.

•Spindel i nätet då man får mycket frågor på mail och telefon.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av säljsupport. Vi vill att du har vana av att jobba i affärssystem, M3 är ett plus och att du har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya system. Du har svenska, engelska och tyska i tal och skrift, kunskap i franska är meriterande.

 

Om dig:

Som person är du serviceinriktad och har en positiv attityd, du bidrar med en bra stämning i gruppen. Du är flexibel, hanterar arbetstoppar och ”lite stress” ger dig mer energi. Du skapar struktur och står för ordning och reda som ger dina medarbetare en trygghet.

 

Vi erbjuder:

Orthex är ett framgångsrikt växande företag med en stabil ekonomi och organisation. Här finns stora möjligheter att kunna påverka och utforma sin arbetsdag. Du får ett varierande arbete med många kontaktytor både internt och externt.

 

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin Rekrytering & Bemanning, som är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag.  

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 0733 25 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

 

Välkommen med din ansökan!