önskelista
 • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

QE Manager till Tingsryd

Kan du säkerställa och fortsätta att utveckla våra system?

Vår kvalité och omsorgen om miljön är väldigt viktigt för oss och vi arbetar aktivt för att hållbarhet ska vara en del av alla våra processer inom både produktion och logistikkedjan. Orthex har varit certifierad enligt ISO 9001 och 14001 sedan 2002. Produkterna vi tillverkar är av högsta kvalitet och ska hålla i flera år och även årtionden. Vi arbetar ständigt för att hitta nya hållbara råmaterial och öka mängden återvunnet och biobaserat material i vår produktion.

Nu söker vi dig som kan säkerställa och fortsätta att utveckla våra system. Du blir en viktig resurs för att inspirera, stötta och engagera verksamheten att göra kvalitets-, miljö- och ständiga förbättringsarbetet till en intressant och naturlig del av det dagliga arbetet. 

Som chef ska du säkerställa att kvalitetskrav från kunder, leverantörer och företaget uppfylls under hela produktlivscykeln. Vidare ska du kontinuerligt utveckla våra processer och verka för ett innovativt hållbarhetsarbete.

Du rapporterar direkt till Fabrikschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter

 • Upprätthålla, uppdatera och utveckla ledningssystemet.
 • Planera och genomföra interna och externa revisioner.
 • Leda och systematiskt driva arbetet med ständiga förbättringar/avvikelserapportering.
 • Supporta organisationen och säkerställa att företaget möter omvärldens krav.
 • Säkerställa att standardkraven är integrerade i det dagliga arbetet.
 • Tillsammans med produktion och logistik utveckla produktionssystemet.
 • Planera och aktivt jobba för att förbättra den interna kvalitetsnivån.
 • Ledningens representant i kvalitets- och miljöfrågor mot myndigheter, kunder etc.
 • Driva fastställandet av kvalitets- och miljömål.
 • Hålla sig uppdaterad om aktuell information och utveckling inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant akademisk examen och dokumenterad utbildning inom kvalitet och miljö samt Lean. Du har minst 5 års erfarenhet från kvalitets- och miljöarbete som specialist eller chef och gärna från en större organisation. Vidare har du kunskap inom Lean och olika kvalitetsverktyg. Vi ser gärna att du har vana ifrån tillverkande industri, gärna plast och konsumentprodukter.

Mycket god förmåga i svenska och engelska i tal och skrift samt Microsoft Office. Goda kunskaper inom ISO 9001:2015 och 14001:2015, meriterande är kunskaper inom ISO 45001.

Om dig

Vi vill att du har ett drivande självledarskap och strategiskt tänkande med helhetssyn på verksamheten. Det är viktigt att du vågar ifrågasätta och vara en expertresurs.

Du är serviceinriktad, pedagogisk och kundfokuserad och har lätt för att skapa förtroende och relationer.

Som person är du nyfiken och vill hitta enkla lösningar samt motiveras av utmaningar. Du har ett gediget intresse för tillverkningsprocess, kvalitet och ständiga förbättringar. Du är proaktiv och noggrann samt brinner för ordning & reda.

Vi erbjuder

En varierande och utmanande roll med många kontaktytor. Arbetet är självständigt och utvecklande och du har stor påverkan och kan utforma ditt arbete. Här får du möjligheten att bidra till förbättrings- och utvecklingsarbete för att ligga i framkant inom aktuellt ansvarsområde.

Orthex är ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och egna produkter. Det är vårt mål att vara en attraktiv och mångkulturell arbetsplats, som präglas av arbetsglädje och mångfald. Vi jobbar aktivt med de värderingar och beteenden som vi vill skall genomsyra vår verksamhet. För oss är systematiskt arbetsmiljöarbete viktigt, varför vi planerar att certifiera oss mot ISO 45001 under 2021.

Att arbeta inom Orthex Group innebär att tillsammans driva organisationen framåt för att förenkla våra kunders vardag och vara en föregångare inom hållbarhet.

 

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin tel 073 325 52 33.

Du kan söka tjänsten direkt på Flodins hemsida, där du också kan ladda upp en film, som presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!