önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

Målmedveten produktionsledare till vår fabrik i Gnosjö

Vår anläggning i Gnosjö producerar köksredskap med varumärket Gastromax. Här har vi en tillväxt som hela tiden utvecklas och vi är inte konjunkturkänsliga.

Vi söker dig som strukturerat vill leda och coacha avdelningen i den dagliga driften. För att trivas i rollen måste du gilla utmaningar och vilja utveckla personal, arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet, avdelningen består idag av ca 25 medarbetare. Som produktionsledare får du ta operativt ansvar och skapa ett bra samarbete och teamwork. Är du den vi söker? 

Kvalifikationer
Vi vill att du har en teknisk utbildning på gymnasienivå, eller högre. Du har dokumenterad utbildning inom ledarskap och erfarenhet av en större personalgrupp. För rollen krävs goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Kunskaper i Lean är nödvändiga och du förväntas medverka och leda arbete med ständiga förbättringar på din avdelning.

Vi ser att du har erfarenhet från industri, gärna inom plast men inget krav. Mycket god förmåga i svenska och engelska (tal och skrift). Dina datorkunskaper är goda och du har kunskaper i Microsoft Office 365 och erfarenhet från affärssystem. Körkort B är ett krav.

Om dig
Du är trygg i din ledarroll och kan se varje medarbetares förmåga och potential. Du har en tydlighet som skapar motiverade medarbetare som vet vad som förväntas av dem. Du är förtroendeingivande i ditt sätt att agera och har en rak och tydlig kommunikation. Din positiva attityd till förändring gör att du gärna kommer med nya idéer om hur en effektiv produktion ska fungera. Du leder personalen på ett entusiasmerande sätt och skapar en öppenhet med kommunikation och bra teamwork.

Vi erbjuder

En varierande och spännande roll i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och egna produkter. Arbetet är självständigt och utvecklande och det ges möjligheter till påverkan och utformning av din arbetsdag med stor frihet under ansvar. Vi vill att alla ska känna en stor öppenhet där det är högt i tak. Vi kan med stolthet säga att vi är en attraktiv arbetsgivare.

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!