önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

IT Tekniker

Är du nyfiken och brinner för att lösa problem och göra kunder nöjda, då är du den vi söker.

Orthex ser mycket ljust på framtiden. Vi har en lång tid med tillväxt och vi har en fortsatt tydlig tillväxt strategi. Våra IT system måste stödja denna tillväxt och ökande krav från kunder. Därför söker vi nu en IT- tekniker med fokus på integration.

Som IT-tekniker ingår du i ett team på tre personer och rapporterar direkt till IT chef. Vi har idag M3 som affärssystem med flertalet applikationer kopplade till detta och vi har nyligen uppgraderat systemet så vi ligger med i tiden.

I rollen som IT-tekniker förväntas du hålla dig uppdaterad om relevant utveckling och komma med förslag till förbättringar i Orthex IT-miljö.

Arbetsuppgifterna innebär stort fokus på M3 och integrationerna med övriga system, samt projektledning. EDI kommunikation med våra kunder är ett mycket viktigt område där du kommer leda arbetet ihop med säljteamet och vår partner.

 

Kvalifikationer

Vi vill att du har adekvat utbildning och ett antal års erfarenhet av M3 och arbetat med integrationer och gärna EDI. Förmåga att förstå vår verksamhet och översätta våra krav till IT-lösningar. Förmåga och erfarenhet av att ge IT-support med hög kvalitet såväl internt som externt. 

Erfarenhet som projektledare är mycket önskvärt.

Mycket god förmåga i svenska och engelska (tal och skrift).

Körkort B är ett krav.

Om dig

Du är en teamplayer som alltid strävar efter att nå bästa resultat och har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga. Som person är du nyfiken och brinner för att lösa problem och göra kunder nöjda.

Placeringsort

Beroende på var du bor kan placeringsort vara i Tingsryd där vi har vår största fabrik, det kan vara i Gnosjö där vi också har fabrik eller i Köpenhamn där vi har säljkontor för Sverige, Danmark och export.

Vi erbjuder

En varierande och spännande roll i ett framgångsrikt och växande företag med starka varumärken och egna produkter. Arbetet är självständigt och utvecklande och det ges möjligheter till påverkan och utformning av din arbetsdag med stor frihet under ansvar. Vi vill att alla ska känna en stor öppenhet där det är högt i tak. Vi kan med stolthet säga att vi är en attraktiv arbetsgivare.

I denna rekrytering har Orthex valt att samarbeta med Flodin.

För mer information om denna tjänst kontakta Peter Flodin 073 325 52 33. Du söker tjänsten här via Flodins hemsida. Där kan du ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!