önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

Undvik kaos i garaget

Garaget är ofta en rörig plats. Det är en bra idé att organisera garaget åtminstone varannan vår. Denna uppgift kräver tid, tålamod, hållbara förvaringsboxar och något gott att äta och dricka under tiden.

Se till att du har gott om tid på dig. Gå igenom alla lådor och löst bråte, ett hörn i taget. Det svåraste är att komma igång.

Organisera i slitstarka boxar

Sortera saker i transparenta boxar eller använd ett märkningssystem. Placera verktyg och andra tunga eller vassa föremål i hållbara boxar som SmartStore Pro. Dessa slitstarka boxar tål stötar och stora temperaturförändringar. Boxarna går att stapla på varandra och är lätta att bära. Även SmartStore™ Recycled är slitstarka och tåliga, och dessutom tillverkade av återvunnen plast.

SmartStore Dry är också ett bra val för förrådsförvaring. Dessa boxar tål tuffa förhållanden. De stänger ute fukt, damm, dålig lukt och insekter. Förvaringsboxarna uppfyller den europeiska kvalitetsstandarden IP44, och skyddar innehållet från små partiklar och vattenstänk.

Rensa och sortera 

Om det visar sig att du har en massa saker som du inte behöver kan du anordna en loppmarknad eller skänka bort saker till välgörande ändamål. Om du har trasiga saker som inte går att laga, eller saker som är i dåligt skick, är det bättre att slänga dem.

Det är lätt att samla på sig halvfulla burkar med olja och målarfärg. Dessa utgör farligt avfall, som du ska ta med till en lämplig insamlingsplats eller en återvinningscentral. Helt tomma burkar kan du slänga bland metallförpackningar på återvinningen. 

Ta en paus

Ta en paus om det behövs. Ät lite, och drick något uppfriskande. Det kan ge dig den där kicken du behöver för att orka hitta rätt plats för var sak.