önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

Sommaren är serverad!

Stugsäsongen doftar av grönt gräs, frisk luft och grillad mat. Maten smakar aldrig så bra som under en klarblå himmel med en svag västlig bris i luften. Duka bordet och bjud in gäster.

Grilla

Grillade grönsaker, fisk, kyckling eller grillspett är perfekt och enkel sommarmat. Grillad mat passar utmärkt ihop med färskpotatis med smör och dill. Det går inte heller att föreställa sig sommaren utan fräscha sallader med sommarens alla ljuvliga grönsaker, eller en söt fruktsallad. 

Under varma sommardagar är glass den givna efterrätten, men även pannkakor med färska bär smakar gott. Det är barnens favorit, och för många av oss vuxna väcker doften av nygräddade pannkakor barndomsminnen till liv. 

Dags att duka!

Duka bordet med praktiska och lätta tallrikar och skålar av plast. De går inte sönder om de ramlar i marken, och de är lätta att rengöra och bära. I Orthex serveringsserie finns allt du behöver för att servera en härlig måltid. Servisen är tillverkad av biobaserad plast, utvunnen från sockerrör. Det leder till att de har ett mer än 80% mindre koldioxidavtryck än liknande produkt av traditionell plast.