önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

SmartStore Collect™ – sortera och förvara

Känns källsortering som en utmaning? Du skulle nog sortera mer ifall det var lättare, eller hur? Som tur är har vi en smart, praktisk och snygg lösning som hela familjen kan använda.

SmartStore™ Collect -produkter hittar du bl.a. på följande detaljhandelskedjor:
ICA Maxi, EKO, Citygross, Bauhaus, Clas Ohlson och Förvara.se.

Sortera och förvara

SmartStore Collect 76 L rymmer tre separata sorteringskärl, som kan användas enligt behov. I kärlen sorterar du behändigt diverse förpackningsavfall, som t.ex. plast, kartong, glas och metall.

Sorteringskärlen har behändiga handtag för att du lätt ska kunna lyfta och transportera dem.

Minska ditt koldioxidavtryck

I'm made from
recycled plastic :-)

SmartStore Collect -produkterna tillverkas av återvunnen plast.

SmartStore Collect -produkterna tillverkas av återvunnen plast.

Genom att göra källsortering och återvinning så enkelt som möjligt, vill vi hjälpa våra kunder att minska sitt koldioxidavtryck. SmartStore Collect möjliggör en lättare och mer organiserad vardag – och därmed även en mer hållbar vardag.

Ställ SmartStore Collect i köket, hallen eller var du än upplever att den passar in bäst. Och flytta på den enligt behov – den är designad för det.

Förutom att vara en snygg källsorteringslösning, fyller boxen även en ytterligare funktion: man kan använda den som en extra pall.

Förutom att vara en snygg källsorteringslösning, fyller boxen även en ytterligare funktion: man kan använda den som en extra pall.

SmartStoreTM Collect 76 l

SmartStore Collect 76 liters källsorteringsboxen rymmer hemmets förpackningsavfall – och ser inte över huvudtaget ut som ett sorteringskärl. Denna box tål att ställas fram! När alla sopor har sin egen plats, är de betydligt lättare att sortera och återvinna.

Var i ditt hem skulle SmartStore Collect bäst passa in?

Våra produkter tillverkas i Norden, med speciellt de nordiska hemmen i åtanke. Tack vare detta passar produkterna så väl in i den övriga inredningen.

Smart sorting for modern living

SmartStoreTM Collect 48 l

SmartStore Collect 48 L är speciellt designad för små utrymmen och trånga hörn. Använd den till att sortera och förvara skrymmande sopor som t.ex. kartong eller plast, eller ställ den i badrummet och använd den som tvättkorg.