önskelista
  • Sök bland våra produkter för att lägga till artiklar till din önskelista.

SmartStore™ Collect

En ny lösning för smart förvaring och sortering av hushållsavfall. Snygg förvaringsbox med plywoodlock som tål att sittas på!

SmartStore™ Collect tilldelades det prestigefyllda Red Dot Design Award 2020.

Vi vet alla hur viktigt det är att återvinna och bidra till en bättre planet för framtida generationer. Men det är mycket annat som ska hinnas med i vardagen, och det är lätt att sorteringen blir lidande när andra måsten kommer i vägen. Nya SmartStore™ Collect är här för att göra det lättare.

 

SmartStore™ Collect består av en stor box med tre mindre insatser och ett plywoodlock. Välj dina favoriter eller ta del av hela konceptet för en helhetsupplevelse.

 

Alla delar är lätta att använda och rengöra, och alla plastdelar är tillverkade i våra fabriker i Sverige och Finland. Självklart är de gjorda av återvunnen plast.

SmartStore™ Collect behöver du inte gömma undan, den stilrena skandinaviska stilen gör att den flyter in i inredningen. Den stora boxen finns i matt svart eller vitt, och har ett stadigt bambulock som gör SmartStore™ Collect till en extra sittplats. De mindre boxarna är lätta att lyfta ur och bära ut till soptunnan, och har handtag som håller soppåsen på plats.

 

2020 tilldelades SmartStore™ Collect German Design Award, Red Dot Award och Innovative Interior Award!