Wish list
Swedish

Engagerad och ansvarsfull UH-tekniker

Har du kunskap inom el, mekanik, automation ....

Hur ser din arbetsdag ut?
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll på formsprutor, robotar och övrig kringutrustning på ett fackmannamässigt och säkert sätt. Du kommer att utföra både mekaniska och elektriska underhållsarbeten. Orthex Group har en högautomatiserad produktion i världsklass vilket innebär att du därutöver även kommer att göra service och underhåll inom automation.

Du kommer även till viss del att stötta upp vad det gäller underhåll av företagets två fastigheter. I tjänsten ingår också att enligt gällande inköpsrutiner för underhållsavdelningen tillse att reservdel- och förbrukningsmateriallagret är optimalt. Tillsammans med dina två kollegor utgör ni underhållsavdelningen och har ett nära samarbete med produktionstekniker, fastighetsskötare och inköpsavdelningen.


Vem är du?
Vi söker dig som har kunskaper inom el, mekanik och automation och som har ett stort tekniskt intresse. Du har troligen några års arbetslivserfarenhet från en tillverkande industri. Har du erfarenhet från plastindustrin är det ett stort plus. Du har minst 3-årig gymnasiekompetens och vi ser gärna att du har el-behörighet.

Du pratar både svenska och engelska och innehar B-körkort. Kan du även tyska? Då är det också ett plus.
Rollen kräver att du är ansvarstagande, noggrann och självgående i ditt arbete. Du har ett proaktivt engagemang och hög initiativförmåga inom dina ansvarsområden. Du trivs bra med att arbeta ensam men är också kommunikativ och är duktig på att samarbeta med både interna och externa kontakter.


Vad erbjuder vi?
Orthex Group är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter som gör livet enklare för kunderna som finns i 40 länder runt om i världen. Vi erbjuder en spännande tjänst, med möjlighet till karriärutveckling, i ett framgångsrikt bolag med högautomatiserad produktion som lanserar en mängd funktionella produkter varje år. Alla medarbetare anställda på Orthex Group har friskvårdsbidrag, möjlighet till massage, rabatt i personalshop, subventionerad lunch m.m.


Är du intresserad?
Ansökan sker genom att mailar ditt CV till rekryteringsansvarig Mindy Samwel, mindy.samwel@adecco.se eller 073-684 71 71. Vi ser fram emot din ansökan senast 15 feberuari. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt. 

 

Välkommen med din ansökan!