WISH LIST
Swedish

Erfaren och drivande personalkoordinator

Brinner du för personalplanering och teamwork?

Då kan det vara dig vi söker till vår produktion i Tingsryd!

Här får du chansen att rekrytera och planera vår kollektivpersonal. Hos Orthex är personalplanering i fokus då företaget ständigt växer för att möta kunders behov. I rollen krävs att du snabbt kan sätta dig in i nya uppgifter, ha en aktiv kommunikation och en förmåga att se lösningar.

Arbetsuppgifter

  • Rekrytering och planering av kollektivpersonal
  • Ansvara för introduktionen av kollektivpersonal
  • Stödja chefer till kollektivpersonal avseende scheman, tidsattestering och andra löpande personalärenden
  • Delta i rehab-ärenden
  • Delta i nätverk, ta hand om studiebesök och andra marknadsförande åtgärder gällande personal
  • Delta i skyddskommittémöten

Kvalifikationer

Vi vill att du har utbildning och flera års erfarenhet inom personaladministration och/eller HR. I rollen krävs att du har har erfarenheter av arbetsrätt, systematiskt arbetsmiljöarbete och förhandlingar.

Du har goda kunskaper i Office-paketet, tidigare erfarenheter av tids- och lönesystem. Det är meriterande om du har arbetat med personalplaneringssystem. Vi vill även att du tidigare har arbetat med skiftgång och då gärna inom industrin.

Svenska och engelska i tal- och skrift. B-körkort.

Om dig

Som person är du stresstålig och kan prioritera för att lösa uppgifter. Du är en lagspelare som har en positiv attityd och som trivs i sociala sammanhang. Du gillar struktur och ordning, ditt proaktiva sätt gör att du alltid är steget före.

Vi erbjuder

Orthex är ett framgångsrikt växande företag med en stabil ekonomi och organisation. Här finns stora möjligheter att kunna påverka och utforma sin arbetsdag. Du får ett varierande arbete med många kontaktytor både internt och externt.

Arbetstid: Heltid, dagtid

 

I denna rekrytering har Orthex Sweden i Tingsryd valt att samarbeta med Flodin

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Man jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Flodins flexibilitet och framåtanda leder dem starkt mot deras mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Camilla Flodin 0708 22 32 20.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Välkommen med din ansökan!